Over mij

20140330 Nijnsel (25) (Kopie)Ik ben Ilse van den Boom, woonachtig in het mooie, bosachtige Son en Breugel en geboren in het mooie, rustieke Sint-Oedenrode. Sinds ik klein ben, ben ik al helemaal fan van fotografie. Altijd de vraag of ik met  de camera van mijn ouders mocht fotograferen. Op mijn 14e heb ik de overstap gemaakt naar een spiegelreflex van mezelf. Destijds nog een analoge van Konica Minolta. Een paar jaar terug uiteindelijk de overstap naar digitaal gemaakt, waardoor fotografie in een stroomversnelling is geraakt. In 2012 heb ik daarom besloten een fotografiecursus te volgen en met goed gevolg afgerond.20140330 Nijnsel (35) (Kopie)

Naast mijn fulltime baan als financial assistent bij een multinational ben ik muzikant en een creabea. Met beide hobby’s is fotografie goed te combineren. Op het gebied van fotografie gaan mijn voorkeuren uit naar natuur/landschapsfotografie, personen- en evenementenfotografie. Buiten mijn werk steek ik daarnaast tijd in fotoshoots voor (grote) evenementen, personen en evt. dieren. Op de site kunt u hierover meer informatie vinden t.a.v. de kosten e.d.

 

Mijn doelen:
– leuke fotografie maken
– een extraatje overhouden om daarmee mijn materiaal te verbeteren/uit te breiden.

20140330 Nijnsel (31) (Kopie)Neem gerust een kijkje op de rest van website en mocht je een shoot willen plannen of mij in willen huren voor een evenement, dan kunt u contact opnemen.

Groetjes,
Ilse van den Boom