Nabestellen

In principe krijgt u de foto’s van mij digitaal toegezonden zonder nabewerking.
Sommige mensen stellen er prijs op om alles uit te besteden. Dit is altijd mogelijk. Onderstaand ziet u de tarieven p/st.
De kosten voor deze dienst zijn vooraf te voldoen.

Oypo.nl
U kunt de foto’s bestellen via Oypo.nl. De foto’s zullen daar opgeplaatst worden. De code zult u van mij ontvangen. U kunt dan de foto’s eventueel bijbestellen op diverse materialen.

Digitale bestanden:Foto7weekse Rond_blauw cirkel (6)

€ 15,00 per digitaal fotobestand in origineel formaat, zonder logo en netjes nabewerkt.

Opslagmedia:

  • €   30,00 per foto-CD. Deze CD wordt naar ieder gewenst adres verzonden.
  • €   50,00 per foto-DVD. Deze DVD wordt naar ieder gewenst adres verzonden.
  • vanaf € 30,00 per foto-USB. (afhankelijk van de grootte van de USB). Deze USB wordt naar ieder gewenst adres verzonden.

Afdrukken en uitvergrotingen:
Hoe groot worden mijn fotoafdrukken?
Het formaat van uw foto’s wordt altijd gekozen aan de hand van de kortere kant van de afdruk. De lengte van de langere zijde is variabel en afhankelijk van de zijdeverhouding van uw fotobestand. 
Digitale camera’s fotograferen meestal met een lengte/breedte-verhouding van 3:4. Bekend zijn door de analoge fotografie echter vaste formaten met een verhouding van 2:3 (in centimeters bijvoorbeeld 10×15 cm). Om verlies van gedeeltes aan de boven- en onderkant van uw foto’s te voorkomen, worden uw foto’s altijd belicht op schaal. Hierdoor ontstaan uiteindelijk andere formaten dan u het uit de analoge fotografie gewent bent (bijvoorbeeld 10×13,33 cm).


De foto wordt helemaal afgedrukt, maar met witte rand: De foto wordt zonder witte rand afgedrukt, maar met verlies aan de boven- en onderkant van uw foto: Vandaar dat Pixum de foto voor u op schaal en zonder verlies afdrukt: 

Houdt u er a.u.b. rekening mee, dat zelfs ieder variabel formaat een maximale lengte heeft. Let vooral bij panorama-foto’s op de productbeschrijving en de daarin aangegeven maximale lengte/breedte-verhouding, om verlies aan de zijkanten van uw foto’s te voorkomen.

Elke afdruk die ik moet bestellen (incl. bewerking)

  • t/m 13cm = €  18,00
  • 20cm = €   25,00
  • 30cm = €   35,00

Wilt u een nog grotere afdruk bestellen? Of wilt de foto op een speciale manier afgedrukt hebben, zoals bijvoorbeeld: fotostickers, op canvas of plexiglas, als puzzel, of mok. Neem dan even contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *