Informatie

”Het hoort bij het werk van de fotograaf om meer intens te te kijken dan de meeste andere mensen. Het is de houding van een kind die de wereld voor het eerst ziet of van een reiziger die een vreemd land bezoekt.”

Iedereen wil graag zijn leven vastleggen. Dit kan in woorden, maar ook in beelden. Je kunt een selfie maken en snel op facebook plaatsen of er iets meer tijd voor nemen en een mooie foto van jezelf laten maken in een ontspannende shoot. Wat belangrijk is: Een foto is eeuwig en vertelt in 1 beeld een klein stukje van jouw levensverhaal.

Op dit moment ben ik nog niet in het bezit van een studio/studioapparatuur, daarom worden alle foto’s op (buiten)locaties gedaan. Vaak geeft dit heel sfeervolle foto’s en kan gebruik worden gemaakt van heel aparte achtergronden. Een nadeel hiervan is, dat je afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Maar een beetje regen mag de pret niet drukken en kan zelfs sfeerverhogend werken. Als blijkt dat op de afgesproken dag/tijdstip het weer het echt af laat weten, dan kan de afspraak natuurlijk altijd verplaatst worden.

Wat kunt u van mij verwachten?
Natuurlijk probeer ik de momenten zo mooi mogelijk vast te leggen in kleur of zwart-wit, zonder een en ander te forceren. Hierdoor is nooit precies te zeggen hoeveel tijd een fotoshoot in beslag gaat nemen. Samen met jou/jullie ga ik op zoek naar de mooiste, meest ongedwongen foto. Iedereen moet zich tijdens de shoot op z’n gemak voelen en zichzelf zijn! Een fotoshoot hoort een leuke, gezellige en mooie ervaring te zijn!
Daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat de wensen van de opdrachtgever worden vervult. Daarom zal ik voor en tijdens de shoot hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden en zal ik meedenken.

Wat voor materiaal wordt er gebruikt?Ilse (1)
Spiegelreflexcamera
–  Canon EOS 400D
Objectieven
–  Canon EF-S 18-55mm F3.5 – 5.6 II
–  Canon EF-S 55-200mm F4.5 – 5.6 II USM
Flitser
–  Canon Speedlite 430EX-II
Filters
–  Cokin ND grijsverloopfilters L/M/S
–  Cokin Spotfilter
–  Circulair polarisatiefilter
Overigen
–  Statief
–  Extra accu’s en geheugenkaarten
–  Mogelijkheid extra leencamera EOS600D met gelijke specificaties

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je naar de specifieke onderdelen: evenementenfotografie, personenfotografie, dierenfotografie. Mocht je buiten de reeds genoemde onderdelen andere wensen hebben, dan verzoek ik je contact op te nemen. We kunnen dan een en ander afstemmen en kijken waar de mogelijkheden liggen.