Evenementenfotografie

“Evenement? Feestje? Speciale gebeurtenis?
Laat het vastleggen en heb voor altijd een aandenken!”

Tijdens een evenement, feest of speciale gebeurtenis is het vaak druk en gebeurt er veel om u heen. U als organisator of ‘hoofdpersoon’ heeft niet altijd de tijd om van alles te genieten van wat er om u heen gebeurt. En zeker niet altijd de tijd om alles vast te leggen. Daarvoor kunt u mij inhuren!

Ik breng uw evenement in beeld met deskundige fotografie die de juiste sfeer van het evenement uitstraalt. Daarbij wordt een totaalplaatje van het evenement weergegeven, de belangrijkste gebeurtenissen en de details. Later kunt u dan terugkijken op alles wat er precies is gebeurd.

Een aantal voorbeelden van evenementen waarvoor u mij in kunt huren:

 • Opening van een (nieuw) bedrijf
 • Vrijgezellenfeest
 • Sportevenement/wedstrijd
 • Concerten, Optredens en festivals
 • Jubileumfeesten
 • Verjaardagsfeesten
 • Straat/buurtfeesten
 • etc.

Ter voorbereiding20140215 Jubileum Hans
Ik stel het altijd zeer op prijs om vooraf wat basisinformatie te krijgen. Te denken hierbij valt aan: wat voor soort evenement, welke sfeer moet het uitdragen, binnen of buiten, hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?
Belangrijk om te weten is of er specifieke onderdelen/personen op de foto moeten en waar zullen deze plaatsvinden? Waarvan mogen geen foto’s worden gemaakt? Wat is het doel van de foto’s?
Met deze informatie maak ik mijn voorbereiding en plan ik mijn materiaal.

Tijdens het evenement
Uw wensen houd ik in gedachten en zal daar op anticiperen. Ik werk snel en geconcentreerd en zal mij professioneel opstellen. Tevens pas ik mij aan aan de sfeer van het evenement!
Tijdens het fotograferen is de kunst op de achtergrond aanwezig te zijn, maar wel herkenbaar voor iedereen. Als er zich tussendoor wijzigingen in het programma voordoen zal ik hier waar mogelijk op anticiperen en desnoods improviseren.

Tarieven
U kunt mij inhuren per uur. Hierbij is de een kleine nabewerking van de foto’s en 1 digitale kopie op cd/dvd excl. versturen meegenomen.

 • 1 uur: €   40,-
 • 2 uur: €   75,-
 • 4 uur: € 140,-
 • 6 uur: € 180,-
 • 8 uur: € 200,-
 • vanaf 8 uur ieder uur € 25,- extra

Een ander aantal uren aanwezig zijn, werken in halve uren of andere wensen zijn altijd bespreekbaar. U kunt hiervoor contact met mij opnemen.
Het aantal uren is de tijd die u mij wenst voor het evenement. Tijd die ik vooraf en achteraf aanwezig ben i.v.m. voorbereiding/afsluiting zit hierbij inbegrepen. Voorbeeld: U huurt mij in voor 1 uur, dan zal ik zeker een kwartier vooraf en na dit uur aanwezig zijn.

Sinterklaas RotomReiskosten
Voor elke aanvraag die buiten 10km van postcode 5694 SM valt, reken ik reiskosten à € 0,20 p/km. Bij afstanden groter dan 80 km zal ik reisuren à € 10,- p/u in rekening brengen.

De bedragen dienen voorafgaand of bij aanvang van de shoot te worden voldaan!
Mochten u specifieke wensen hebben, dan verzoek ik u contact met mij op te nemen, zodat ik een speciale prijsopgave kan maken.

Na het fotograferen
Binnen 2 weken na de shoot zal ik zorgen dat u een kopie van de foto’s in origineel formaat op cd/dvd ontvangt. Het ‘ontwikkelen’ van de foto’s kunt u voor eigen rekening nemen. Hierdoor kunt u zelf rustig uitzoeken welke foto’s u wilt afdrukken en/of uitvergroten.

Afdrukken en/of uitvergrotingen kunt ook via mij nabestellen, tegen vastgestelde tarieven. Mocht u graag willen dat ik uw fotoboek maak, dan is dit ook mogelijk, maar moet u 2 weken extra verwerkingstijd rekenen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *