Dierenfotografie

“A portrait is not made in the camera but on either side of it.”

Wat voor dier er voor mijn camera komt. Elk dier kan op een leuke manier gefotografeerd worden!

20140330 Nijnsel (4) (Kopie)Ter voorbereiding:
Vooraf worden een dag, tijdstip, locatie en eventuele wensen afgesproken. (Telefonisch, dan wel via mail of gesprek) Eventueel zullen we het hebben over attributen en (aan)kleding, zodat eenieder voorbereid de shoot in gaat.
Voor u is belangrijk dat, als de dag eenmaal is aangebroken, u er alles aangedaan heeft dat uw dier en evt uzelf er tiptop uitziet. Gaat u zelf mee op de foto, zorgt u dan ook dat uw kleding is afgestemd. Bepaal vooraf op wie/wat de aandacht moet liggen. U of het dier.
Bij dierenfotografie is het altijd fijn als er een extra persoon aanwezig is. Deze kan de aandacht van het dier trekken en daarmee worden over het algemeen de foto’s beter. Mocht u geen idee hebben hoe u de foto’s wilt hebben,  dan laten we de shoot ons leiden en ontstaan vanzelf de creatieve ideeën.

Tijdens de shoot:
Zorg dat u alle attributen klaar hebt liggen en dat uw dier zich op haar gemak voelt. Bijvoorbeeld: ga met een hond voor de shoot nog even een wandeling maken bij de locatie. Hierdoor is het dier bekend  en gewend aan het terrein. De mooiste foto’s zijn foto’s van het dier in zijn ‘normale doen’. Laat hem spelen met een speeltje of lekker liggen of lopen.

Tarieven

  • 1 dier                         € 30,-
  • elk volgende dier    € 20,-

Reiskosten
Voor elke aanvraag die buiten 10km van postcode 5694 SM valt, reken ik reiskosten à € 0,20 p/km. Bij afstanden groter dan 80 km zal ik reisuren à € 10,- p/u in rekening brengen.

De bedragen dienen voorafgaand of bij aanvang van de shoot te worden voldaan!

20130630 Klokkendorper020Na de shoot
Binnen uiterlijk 2 weken na de shoot zal ik zorgen dat u een kopie van de foto’s in origineel formaat zonder logo via mail ontvangt. De foto’s zullen eventueel licht bijgewerkt zijn en geselecteerd. Het aantal foto’s kan variëren.
Het ‘ontwikkelen’ van de foto’s kunt u voor eigen rekening nemen. Hierdoor kunt u zelf rustig uitzoeken welke foto’s u wilt afdrukken of uitvergroten.

Afdrukken en/of uitvergrotingen kunt ook via mij nabestellen, tegen vastgestelde tarieven. Mocht u graag willen dat ik uw fotoboek maak, dan is dit ook mogelijk, maar moet u 2 weken extra verwerkingstijd rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *